• бул. „Симеоновско шосе“ 45, София, България
  • +359 89 453 1553

Вашият надежден партньор

в България

Лично отношение

Квалифициран персонал

Качество & гъвкавост

Доволни клиенти
+359 89 453 1553

За нас

За нас

какво правим

Опитът е безценна грижа

i-Health е здравна платформа в помощ на пациенти и техните семейства, осигуряваща достъп на български и чуждестранни граждани до лечебни заведения и лаборатории, гарантиращи качество на предлаганите медицински услуги.

Фокусът ни е да осигурим на българските и чуждестранни пациенти достъп до качествени здравни услуги в България и с лекотата да взимат по-бързо и информирано решение за своите здравни нужди.

Платформата е част от портфолиото на САНОМА – компания фокусирана върху подобряването на живота на хората чрез набор от възможности, които улесняват взаимодействието и комуникацията между нашите здравни партньори и пациентите.

Наши доверени партньори и клиенти са болници, клиники, специализирани лечебни заведения, медицински центрове, стоматологични клиники и лаборатории, онлайн аптеки, които отговарят на българските и международните стандарти за качество на предлаганите услуги.

Нашата мисия

Нашата мисия е насочена към подобряване качеството на живота на хората, като улесним взаимодействието и комуникацията между нашите партньори в сектора на здравеопазването и пациентите.

Да бъдем навигатор в дигиталния свят на здравеопазването е предизвикателство.

Основният ни приоритет е ангажиментът за качеството на предоставяните услуги в полза на обществото.

Нашата визия

Вярваме, че получаването на медицинска помощ трябва да бъде лесно и удобно за пациента. Изхождайки от това, всички здравни услуги, които предлагаме са съобразени с Вашите индивидуални нужди и изисквания.

Нашата стратегия

Партнираме си с най-добрите клиники и разработваме персонализирано лечение въз основа на нуждите на пациента.

[grw id=9408]

Здравейте, как можем да Ви помогнем?