• бул. „Симеоновско шосе“ 45, София, България
  • +359 89 453 1553

Вашият надежден партньор

в България

Лично отношение

Квалифициран персонал

Качество & гъвкавост

Доволни клиенти
+359 89 453 1553

Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ Токуда

Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ Токуда

Контакти

* безплатно

Обща информация

Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ Токуда е най-голямото лечебно заведение в България, построено и развито с частни инвестиции. Болницата е открита през 2006 г. като част от здравната група на японския лекар и предприемач д-р Торао Токуда. От 2016 г. е част от най-голямата група лечебни заведения в страната – Аджибадем Сити Клиник.

Acibadem City Clinic Tokuda Hospital

УМБАЛ Токуда е разположена в София, в южната част на кв. Лозенец, на 27 хил. кв. м. площ (52 хил. кв. м. разгърната площ).

Структурата на лечебното заведение е многопрофилна и предлага комплексна здравна помощ в почти всички медицински направления.

На територията на болницата работи и най-големият диагностично-консултативен център в страната – Аджибадем Сити Клиник ДКЦ Токуда. На територията на центъра е разположена уникална за България и региона апаратура, с която работят водещи специалисти във всички области.

Мултидисциплинарният подход е основен модел за предоставяне на болнична помощ в Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ Токуда. На този принцип са изградени алгоритмите за комплексно лечение на всички пациенти. Високата квалификация на лекарите и професионалистите по здравни грижи, комфортните условия и модерното оборудване са фундаменталните предпоставки за извършването на редица високоспециализирани и авангардни процедури, които привличат не само пациентите, но и редица специалисти от чужбина, с които лекарите на болницата постоянно обменят опит и развиват нови дейности.
Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ Токуда е призната за научна организация от Министерство на науката и образованието от юли 2013 г., като същевременно е носител на множество национални и международни награди.

В конгресния център на Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ Токуда всяка година се провеждат над 100 различни практически обучения и специални събития за специалисти и пациенти.

Статистики

37

Клиники и департаменти

575

Легла

274000

Пациенти

2500

Чуждестранни пациенти

13000

Операции

1000

Раждания

Здравейте, как можем да Ви помогнем?