• бул. „Симеоновско шосе“ 45, София, България
  • +359 89 453 1553

Вашият надежден партньор

в България

Лично отношение

Квалифициран персонал

Качество & гъвкавост

Доволни клиенти
+359 89 453 1553

Зъбно протезиране: Какво е това, видове, ползи, грижа и цена?

Зъбното протезиране е процес, при който се изработват и прикрепят изкуствени зъби (протези) за заместване на липсващите естествени зъби. Поставянето на зъбни протези има за цел да подобри функционалността на устната кухина и външния вид на пациента.

Има няколко различни видове зъбни протези, включително частични протези за заместване на няколко липсващи зъби, цялостни протези за заместване на всички зъби в горна или долна челюст, или двете челюсти, както и вариант с импланти, които се закрепват към костта на челюстта за по-голяма устойчивост и удобство на пациента. Като за всеки пациент се изработва индивидуално решение спрямо неговите нужди и възможности.

Предимствата на зъбното протезиране включват: подобряване на говоренето, възстановяване на функцията на дъвкателния апарат и естетиката.

Грижата за зъбните протези включва редовно почистване и поддръжка (посещение един път годишно при зъболекар или зъботехник).

Цената на зъбното протезиране може да варира в зависимост от видът на протезата, материалите, използвани за изработката й, и самият процес на изработка и прикрепяне. Винаги е добре да се консултирате с вашия доверен зъболекар и зъботехник за оценка на цената и опции за зъбното протезиране, които отговарят на вашите нужди и бюджет.

Не се колебайте да потърсите съвет и помощ от квалифициран зъболекар по въпросите си относно зъбното протезиране и какво е най-доброто решение за вас. За повече информация и консултации, може да се свържете с нас на следните контакти:

Тел.:+359 89 453 1553

Адрес: гр.София, „Симеоновско шосе ‘‘45, (автобусна линия 102 и 67- спирка кв.Витоша).

Нашето предимство е, че разполагаме със собствена зъботехническа лаборатория и екип от опитни зъболекари, които работят заедно, за да осигурят качествена и персонализирана грижа за нашите пациенти. Ние сме разработили разнообразие от пакети за зъбни протези, които да отговарят за различните нужди и предпочитания на нашите клиенти. За да разгледате нашите пакети за зъбни протези, моля, посетете в сайта –> ПАКЕТИ ЗЪБНИ ПРОТЕЗИ и да се свържете с нас за повече информация и консултация.

 

 

 

 

 

Здравейте, как можем да Ви помогнем?