• бул. „Симеоновско шосе“ 45, София, България
  • +359 89 453 1553

Вашият надежден партньор

в България

Лично отношение

Квалифициран персонал

Качество & гъвкавост

Доволни клиенти
+359 89 453 1553

Лято и море – хронични или мускулни болки

💡Съвети & Решения | Лято и море  – хронични или мускулни болки (навяхвания изкълчвания и спортни травми)

🚩Съвети | 🏖Време е за летни почивки! Добре е да имаме в преносимата ни аптечка препарат под формата на гел, който може да облекчи както хронични, най-често ревматоидни болки, така и мускулни болки (навяхвания изкълчвания и спортни травми). При симптоматика е добре да имаме под ръка решение за облекчаване на болката.

🎯Решения   | ИбуМентол Гел е подходящо решение и оказва оказва противовъзпалително, болкоуспокояващо и противоревматично действие. ИбуМентол Гел представлява лекарствен продукт без лекарско предписание под формата на гел за тяло, съдържащ ибупрофен и левоментол, който се прилага за облекчаване на болката, възпалението и оттока при ревматични и мускулни болки вследствие изкълчвания, навяхвания и спортни травми. Ибупрофен принадлежи към група лекарства, наречени нестероидни противовъзпалителни средства. Те се използват за лечение на болка и повишена температура. Левоментол оказва противовъзпалително и обезболяващо действие. Подпомага действието на ибупрофен, оказва охлаждащ ефект при приложение върху кожата. Подходящ е за възрастни и деца над 12 години.

👉Не забравяйте да включите този универсален продукт във вашата аптечка за лятото и наслаждавайте се на почивката с по-малко болки и дискомфорт.

✨ Може да се възползвате от промо код IHEALTH5% в онлайн аптека Epharma.bg и промо код IHEALTH5 в онлайн аптека OZONE.bg за всички артикули извън месечни промоции и вземете ИбуМентол Гел

*Не забравяйте, че консултацията с медицински специалист е от съществено значение за точна диагноза и подходящо лечение.

 

 

 

Здравейте, как можем да Ви помогнем?