• бул. „Симеоновско шосе“ 45, София, България
  • +359 89 453 1553

Вашият надежден партньор

в България

Лично отношение

Квалифициран персонал

Качество & гъвкавост

Доволни клиенти
+359 89 453 1553

Симптоми на сухота в очите през пролетта

💡Съвети & Решения | Симптоми на сухота в очите през пролетта

Със смяна на сезоните се засилват алергиите, които могат да повлияят на сухотата в очите. Рязката смяна на температурите, вятъра и сезонните алергени могат да обострят или намалят симптомите на сухото око. Наличието на цветен прашец е един от най-големите фактори за увеличаване на симптомите на сухота в очите през пролетта.

🚩Съвети | При хронично сухо око е необходимо пациентите да спазват лечението,  както и да следват препоръките на своя лекар. Ако за първи път се сблъсквате с този проблем може да използвате изкуствени сълзи, овлажняващи капки за очи. Ако в рамките на 4-5 дни не се повлияете добре е да потърсите медицинска помощ от офталмолог (очен лекар). Лекарят ще ви предостави подходящо лечение и съвети за облекчаване на болката.

Редовното прилагане на предписаното лечение ще Ви помогне да контролирате симптомите на сухото око и да подобрите раздразнението на очите.

🎯 Решения | За облекчаване на симптомите и раздразнението в очите използвайте изкуствената сълза Кристал Вижън Комфорт. Тези овлажняващи капки за очи съдържат декспантенол 1% (провитамин В5), бързо и ефективно овлажняват очната повърхност и осигуряват продължително облекчение. Не съдържат консервант и фосфати. Могат да се използват при носене на контактни лещи.

✨Възползвайте се от промо код IHEALTH5% в онлайн аптека Epharma.bg и вземете Кристал Вижън Комфорт с 5% отстъпка и промо код IHEALTH5 в онлайн аптека OZONE.bg за всички артикули извън месечни промоции.

Здравейте, как можем да Ви помогнем?