• бул. „Симеоновско шосе“ 45, София, България
  • +359 89 453 1553

Вашият надежден партньор

в България

Лично отношение

Квалифициран персонал

Качество & гъвкавост

Доволни клиенти
+359 89 453 1553

Здравна платформа i-Health – вашия здравен консултант!

Приятели, здравна платформа i-Health навърши 4 години. Въпреки детската ни възраст, успяхме да създадем ползотворни сътрудничества с водещи лечебни заведения, клиники, лаборатории, лекари, частни линейки ЕНА и онлайн аптеки в България. Реализирахме успешни партньорства и с водещи клиники в Турция и Испания.

Нашите лекари и консултанти оправдаха доверието на пациентите ни по време на  Covid пандемията и можем гордо да отбележим, че към днешна дата имаме повече от 150 000 редовни клиенти. Благодарим на всички, които се довериха на екипа ни и на здравните услуги, които предлагаме! Вашите отзиви са най-важният знак за нашето справяне и постигнати успехи.

Ние обещаваме да продължим да бъдем коректни, отговорни и отдадени на вас с индивидуален подход, с професионализъм и експертиза на най-високо ниво!

Вече не е тайна, че най-голямата ни мечта е да изведем България на международната карта на здравния туризъм и старателно работим за постигането на тази цел.

Наша мисия и правило във всяка дейност е да улесним пациента максимално и затова разширихме периметъра на услугата „персонален здравен асистент“ с възможност за хотелско настаняване, осигуряване на преводач по време на престоя в България, транспорт от и до летището/клиниката или друга локация за настаняване.

Благодарим Ви, че разчитате на нас, че заедно преживяваме вашите моменти и заедно преодоляваме проблемите! Това ни кара да се чувстваме щастливи от професията си, да обичаме това, което правим и да се стремим към най-доброто!

Благодарим ви!

Здравейте, как можем да Ви помогнем?