• бул. „Симеоновско шосе“ 45, София, България
  • +359 89 453 1553

Вашият надежден партньор

в България

Лично отношение

Квалифициран персонал

Качество & гъвкавост

Доволни клиенти
+359 89 453 1553

МЦ „Оксилайф“ вече е част от доверените партньори на i-Health

МЦ“Оксилайф“ вече е част от доверените партньори на i-Health. Платформата е навигатор в дигиталния свят на здравеопазването. Тя е създадена в помощ на пациентите и техните семейства и събира подбрани лечебни заведения и лаборатории, за да осигури на българските и чуждестранни пациенти достъп до качествени здравни услуги. Основни услуги на платформата са Медицински туризъм и Персонален здравен асистент.

Чрез i-Health пациентите от България и чужбина получават лесно, бързо и удобно информация за медицинска помощ и здравни услуги, съобразени с индивидуалните нужди и изисквания.

Специализация и фокус на МЦ „Оксилайф“ е извънболничната терапия и възстановяване, превенция, корпоративно здраве, спортно здраве и постижения, репродуктивно здраве, медицински туризъм, лечение на специфични болести, всичко в контекста на регенеративна високотехнологична медицина, лечение на клетъчно ниво, подмладяване и дълголетие. Центърът разполага с една от най-модерните барокамери, благодарение на която предлага спокойно провеждане на хипербарната оксигенация (ХБО).

Припознавайки общи цели за качествена здравна услуга и налагане на България като здравна дестинация стартирахме това партньорство.

Очаквайте скоро нашите съвместни предложения за здравни пакети, свързани с превенция и следоперативно възстановяване.

 

Екипът на i-Health и МЦ „Оксилайф“ ви очакват!

Здравейте, как можем да Ви помогнем?