• бул. „Симеоновско шосе“ 45, София, България
  • +359 89 453 1553

Вашият надежден партньор

в България

Лично отношение

Квалифициран персонал

Качество & гъвкавост

Доволни клиенти
+359 89 453 1553

Международен медицински транспорт София- Истанбул- София

В подкрепа на потребителите на здравна помощ, платформата i-Health заедно с партньорите ни от ЕНА, вече подсигурява международен медицински транспорт от София до Истанбул и обратно, както и до всяка държава членка на Европейски съюз.

Линейките на ЕНА  са първокласни реанимобили, напълно оборудвани с модерна и нова апаратура и пособия за спешна медицина:

  • Бифазни дефибрилатори-монитори
  • Транспортни респиратори
  • Електрически аспиратори
  • ЕКГ
  • Първокласни основни и гръбначни носилки и транспортни столове
  • Пособия за цялостно имобилизиране на пациенти, чанти за спешна помощ с пособия за диагностика, ресусцитация и реанимация на мястото на инцидента, инструменти, превързочни и лекарствени средства.

Реанимобилите на ЕНА са тип „С“, съгласно стандарта EN 1789 и осигуряват всичко необходимо за специализиран медицински транспорт и неотложна помощ на пациенти от всички възрастови групи, включително и неонатални пациенти, съгласно най-новите изисквания на стандарта.

Линейките  са оборудвани и със стационарни кислородни инсталации по стандарт DIN, които обезпечават  както продължително захранване на транспортния респиратор, така и възможност за директна кислородна терапия чрез инсталиран ротаметър с овлажнителна камера.

Съществено  предимство е, че всички линейки са оборудвани с хидравлична платформа под носилката, която е регулируема по височина, с възможност за наклон напред, назад, движение вляво и дясно, обира луфта от движение по неравности, действа като хидравлична възглавница, за да може пациента да бъда стабилизиран и обработван с цел максимален комфорт и сигурност  по време на транспортиране.

Частни линейки ЕНА разполагат с висококвалифицирани медицински екипи от лекари, фелдшери, парамедици, медицински сестри, санитари и шофьори – специално обучени за оказване на първа помощ.

Всички медицински екипи имат опит в оказване на първа долекарска и спешна помощ.

Услугата е активна 24/7!

При необходимост от медицински транспорт, не се колебайте да се свържете екипите на i-Health и ЕНА!

Преференциална цена за медицински транспорт от София до Истанбул – 940 евро, само линейка без лекарски екип.

 

Здравейте, как можем да Ви помогнем?