• бул. „Симеоновско шосе“ 45, София, България
  • +359 89 453 1553

Вашият надежден партньор

в България

Лично отношение

Квалифициран персонал

Качество & гъвкавост

Доволни клиенти
+359 89 453 1553

УМБАЛ „Проф. д-р Александър Чирков“ се включи към i – Health – първата платформа за медицински туризъм в България

Една от най-големите специализирани болници за лечение на сърдечно-съдови заболявания  УМБАЛ „Проф. д-р Александър Чирков“ се присъедини към първата платформа за медицински туризъм в България  i-Health.

Новото партньорство между кардиологичната болница и уеб платфромата стартира, благодарение на иновативния подход, доказаните специалисти, модерната апаратура и професионалната медицинска грижа в лечебното заведение. Това са част от високите изисквания, които първата платформа за медицински туризъм в България i-Health следи стриктно да бъдат покрити, за да бъде представена дадена болница на пациентите от държавите, с които работи – САЩ, Великобритания, Германия, Канада и др.

i-Health е платформа в помощ на пациентите и техните семейства, която събира подбрани лечебни заведения и лаборатории. Фокусът ни е да осигурим на българските и чуждестранни пациенти достъп до качествени здравни услуги и лекотата да взимат по-бързо и информирано решение за своите здравни нужди.

Партньорството между i-Health  и УМБАЛ „Проф. д-р Александър Чирков“ има за цел да осигури достъп до качествено обслужване на пациентите във всички сфери на превенция и лечение на сърдечно- съдовите заболявания. Пациентите използват платформата за пeрсонализирана консултация и заявка към лечебно заведение в България, които се изпълняват с приоритет.

Благодарим за доверието!

Екипът на i-Health България

 

 

Здравейте, как можем да Ви помогнем?