• бул. „Симеоновско шосе“ 45, София, България
  • +359 89 453 1553

Вашият надежден партньор

в България

Лично отношение

Квалифициран персонал

Качество & гъвкавост

Доволни клиенти
+359 89 453 1553

Болница Авицена Истанбул

Уважаеми пациенти,

С удоволствие ви информираме за стартирането на ново партньорство между Международна болница Авицена Истанбул и платформата iHealth. Партнирането ще даде възможност на български и чуждестранни пациенти, да получат достъп до високо качествени медицински услуги от международно утвърдени здравни професионалисти.

Благодарение на получените международни награди и признания, високотехнологичната апаратура и водещият световен лекарски екип, Международна болница Авицена е вече част от първата българска уеб платформа за здравен туризъм i-Health.

Здравният туризъм е услуга, която се предлага на български и чуждестранни пациенти, които искат да се възползват от лечение от водещи специалисти в най-големия турски град Истанбул. Благодарение на партньорството между i-Health и Международна болница Авицена, пациентите ще могат да получат качествено медицинско обслужване, лечение и диагностика при заболявания и здравословни неразположения. С цел цялостно обслужване и персонализирана грижа, на пациентите се предлага трансферно обслужване в рамките на Истанбул, хотелско настаняване, преводач, индивидуално болнично настаняване с придружител, онлайн следоперативно проследяване.

i-Health е платформа в помощ на български и чуждестранни пациенти и техните семейства, които се нуждаят от медицинско обслужване, което което включва конкурентна цена, висококвалифициран лекарски екип и персонален здравен асистент. Мисията на платформата е подобряване качеството на живот на всички пациенти, като осигурява достъп до качествени здравни услуги, както и детайлна информация относно здравословното им състояние.

Благодарение на стартиралото партньорство между i-Health и Международна болница Авицена, пациентите ще могат да се възползват от професионално отношение и лечение във водеща световна сила в здравеопазването. Многопрофилната структура на болница Авицена дава възможност на пациентите да получат лечение в отделения като:

Отностно предоставените услуги и необходима документация, може да се свържете с нас на посочените телефони:

+359 89 453 1553 или +90 541 761 52 41

Екипите на iHealth и Авицена ви очаква!

Вашият коментар

Здравейте, как можем да Ви помогнем?