• бул. „Симеоновско шосе“ 45, София, България
  • +359 89 453 1553

Вашият надежден партньор

в България

Лично отношение

Квалифициран персонал

Качество & гъвкавост

Доволни клиенти
+359 89 453 1553

Уебинар с д-р Антон Баев на тема “Искате бебе? Какво трябва да знаете.”

Уебинар с д-р Антон Баев

Уважаеми дами и господа!

Екипът на i-Health Ви кани да посетите нашия уебинар на тема: Искате бебе?  Какво трябва да знаете.

Събитието ще се проведе на 24 Февруари 2021 от 15:30 ч. във Фейсбук страницата на i-Health: https://www.facebook.com/events/169400594745716.

Ще се радваме да ви представим цялата информация по темата:

За репродуктивно здраве по повод трудности със зачеването на бебе. Редица заболявания и фактори, които влияят върху способностите както на жената, така и на мъжа да създадат поколение. Когато бебето се бави, традиционно жената е тази, която започва да се изследва и да търси причината в себе си. Факт е обаче, че в половината от случаите на безплодие, причината за това е в мъжа. Какви изследвания и прегледи се правят и за двамата партньори ще дискутираме със специалиста по репродуктивна медицина д-р Антон Баев.

Д-р Антон Баев ще коментира заболяванията, които пречат на спонтанното зачеване и какво е тяхното лечение. Също така ще обясни какво представляват асистираните репродуктивни технологии и как могат да помогнат за зачеване на желаното бебе.

След провеждане на уебинара, 5 двойки ще могат да се срещнат на живо и да направят своята персонализирана консултация с д-р Баев.

Надяваме се да се включите!

За допълнителна информация можете да се свържете на телефон + 359 89 453 1553 или на уебсайта на компанията www.i-health.bg.

Светлана Съботинова
CEO САНОМА

Здравейте, как можем да Ви помогнем?