• бул. „Симеоновско шосе“ 45, София, България
  • +359 89 453 1553

Вашият надежден партньор

в България

Лично отношение

Квалифициран персонал

Качество & гъвкавост

Доволни клиенти
+359 89 453 1553

Метрополитън хотел София партнира на i-Health

Метрополитън Хотел София

Метрополитън хотел София ще осигурява комфорт за чуждестранни пациенти в партньорство с i-Health – първата уеб базирана платформа за медицински туризъм в България. Пациентите ще посещават страната ни с цел дентални процедури, профилактични и специализирани прегледи.

Бизнес хотелът 4* покрива всички строги изисквания за чистота, хигиена и безопасност и ще бъде препоръчан през надеждната платформа i-Health на пациенти от САЩ, Великобритания, Германия, Канада и други като ще се предоставят всички удобства и условия  по време на престоя им.

Като комплимент, хотел Метрополитън приветства гостите с комфортен трансфер от летището, безплатен мини бар с освежаващи напитки в стилната уютна стая и изискана закуска на шведска маса.

По време на престоя си, гостът на Метрополитън може да разчита и на всички допълнителни услуги – луксозен ресторант, зона за релакс и 10 заседателни зали, подходящи за различни поводи и събития.

България разполага с всички необходими висококвалифицирани специалисти във всяка медицинска област, което я прави чудесна здравна дестинация!

i-Health и Metropolitan Hotel Sofia имат за цел да развият този положителен имидж и сферата на медицинския туризъм в страната.

Здравейте, как можем да Ви помогнем?