• бул. „Симеоновско шосе“ 45, София, България
  • +359 89 453 1553

Вашият надежден партньор

в България

Лично отношение

Квалифициран персонал

Качество & гъвкавост

Доволни клиенти
+359 89 453 1553

Специализиран медицински транспорт (частни линейки)

Частни линейки Covid 19

ЕНА Първа Помощ разполага със специализиран медицински транспорт (частни линейки) в следните направления:

Частни линейки –  имате нужда от БЪРЗО транспортиране до болница или от неотложна помощ, може да се обърнете към услугите на ЕНА Първа Помощ частни линейки и реанимобили, те са нови и модерно оборудвани спрямо най-високите български и европейски стандарти. Може да разчитате на опитни екипи, даващи най-доброто обслужване с грижа за пациента. ЕНА Първа Помощ работят денонощно и ще пристигнат бързо на място.

Специализиран транспорт – Доверете се на ЕНА Първа Помощ в случай, че вие или ваш близък се нуждаете от специализиран медицински транспорт (включително случай на Covid 19). Предлагаме транспортиране в рамките на града, от населено място до населено място и в чужбина. Линейките ни са нови и оборудвани на най-високо ниво. Опитни висококвалифицирани екипи се грижат за близките Ви с човешко, състрадателно и сърдечно отношение.

Посещения по домовете – Когато имате нужда от посещение в дома от лекар, специалист, сестра или рехабилитатор, не се поколебайте да позвъните на ЕНА Първа Помощ. Ние предлагаме прегледи, лечение, манипулации на място, рехабилитация и много други услуги. Нашите екипи са мили, любезни и не на последно място – големи професионалисти, а както добре знаете 70% от лечението е отношението.

ЕНА Първа Помощ извършва специализиран медицински транспорт, неотложна помощ, медицинско осигуряване на мероприятия, превоз на пациенти, хронично болни и възрастни хора, превоз на кръв, плазма и други.

Ако искате да заявите линейка: ☎️ 0882 001 110 (Viber и WhatsApp)

Здравейте, как можем да Ви помогнем?